ONDER ONS GEZEGD - onderzoek bij tentoonstelling

Gratis
Uit de praktijk blijkt dat het communiceren met hedendaagse kunst niet evident is. ALS JE EEN VOLWASSENE BENT met interesse in hedendaagse kunst, WIL IK JOU GRAAG UITNODIGEN OM DEEL TE NEMEN aan dit artistiek wetenschappelijk ONDERZOEK bij de tentoonstelling. Het gaat niet om je kennis over hedendaagse kunst. Je hoeft ook geen specifieke achtergrond te hebben! je bezoekt gewoon de ... Uitgebreide informatie
Uit de praktijk blijkt dat het communiceren met hedendaagse kunst niet evident is.
ALS JE EEN VOLWASSENE BENT met interesse in hedendaagse kunst, WIL IK JOU GRAAG UITNODIGEN OM DEEL TE NEMEN aan dit artistiek wetenschappelijk ONDERZOEK bij de tentoonstelling.

Het gaat niet om je kennis over hedendaagse kunst. Je hoeft ook geen specifieke achtergrond te hebben! je bezoekt gewoon de tentoonstelling.
Daarna vragen we je om het een enquête in te vullen. Dan overlopen we samen de antwoorden (zodat ik zeker ben dat de feedback goed geïnterpreteerd wordt).
Dit neemt ongeveer een uur in beslag. Er wordt ook een opname gemaakt om de gegevens zo objectief mogelijk te kunnen uitschrijven. De verwerking van alle informatie gebeurt anoniem. Het einddoel van dit onderzoek is een uitgave in boekvorm.

JOUW BIJDRAGE HELPT ME OM DIT GEGEVEN IN KAART TE BRENGEN, OPEN TE TREKKEN EN MET DE PUBLICATIE HANDVATTEN AAN TE REIKEN.

Bron: UiTinVlaanderen.be

WARP
Apostelstraat 20, 9100 Sint-Niklaas
Van 9 januari 2021 tot 17 januari 2021
Meerdere kunstvormen
gratis Basistarief: 0,00 €
marjan verhaeghe