Performance | SESSIE#2 ‘Achterklap’

Taal is woord. Nee, taal is zoveel meer. Taal staat voor communicatie, maar communicatie staat niet voor taal. Tijdens SESSIE#2 “Achterklap” onderzoekt KUBUS de vaak verraderlijke wereld die schuilgaat achter taal. KUBUS is een onderneming door kunstenaars die inzetten op ‘Samen Kunst Maken’. KUBUS hanteert kunst als een taal. Wij maken geen kunst voor kunst maar gebruiken het om te praten ... Uitgebreide informatie
Taal is woord. Nee, taal is zoveel meer. Taal staat voor communicatie, maar communicatie staat niet voor taal. Tijdens SESSIE#2 “Achterklap” onderzoekt KUBUS de vaak verraderlijke wereld die schuilgaat achter taal.
KUBUS is een onderneming door kunstenaars die inzetten op ‘Samen Kunst Maken’. KUBUS hanteert kunst als een taal. Wij maken geen kunst voor kunst maar gebruiken het om te praten over thema’s die ons aan het hart liggen.
Een KUBUS-performance is een samensmelting van voordracht, poëzie, visuele kunst, geluiden, klanken en poseren. Een performance is een ‘kunstwerk’ op zich, maar heeft de specifieke intentie om verdere kunst te inspireren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

JC Den Eglantier
Apostelstraat 13, 9100 Sint-Niklaas
zaterdag 11 mei 2019 van 19:30 tot 22:00
€ 5.0 Basistarief: 5,00 €