Praatavond autisme

Gratis
Op een praatavond kunnen allerlei thema’s rond autisme aan bod komen, tenzij er een specifiek thema vermeld wordt. Je krijgt hier de gelegenheid om bondgenoten te ontmoeten en jouw ervaringen te delen. Tijdens een praatavond kun je vrijuit praten, maar ook luisteren naar verhalen van anderen die jou steun en herkenning kunnen bieden. Els zal de praatavond mee begeleiden. Deze activiteit is ... Uitgebreide informatie
Op een praatavond kunnen allerlei thema’s rond autisme aan bod komen, tenzij er een specifiek thema vermeld wordt. Je krijgt hier de gelegenheid om bondgenoten te ontmoeten en jouw ervaringen te delen. Tijdens een praatavond kun je vrijuit praten, maar ook luisteren naar verhalen van anderen die jou steun en herkenning kunnen bieden. Els zal de praatavond mee begeleiden.

Deze activiteit is onder voorbehoud en kan enkel doorgaan als voldaan kan worden aan de voorwaarden die op dat moment van toepassing zijn in verband met het coronavirus. Indien de activiteit niet live kan doorgaan, wordt in de mate van het mogelijke een online alternatief aangeboden. Wanneer je bent ingeschreven, word je hiervan op de hoogte gebracht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Huis van het kind
Kazernestraat 35, 9100 Sint-Niklaas
donderdag 11 februari 2021 van 20:00 tot 22:30
Gezondheid en zorg
gratis Basistarief: 0,00 €; Leden: 0,00 €