praatavond rond relaties

Soms is praten een van de meest lonende technieken om problemen te overwinnen. Niet alleen word je begrepen, je steekt er dikwijls heel wat tips van elkaar op. Deze laagdrempelige, gezellige momenten zijn dé kracht van Tomorrow Mind. Elke maand komen we samen rond een bepaald thema. Dit keer is het thema relaties. En dat zien wij heel breed. Wist jij dat goede relaties hét belangrijkste in ons ... Uitgebreide informatie
Soms is praten een van de meest lonende technieken om problemen te overwinnen. Niet alleen word je begrepen, je steekt er dikwijls heel wat tips van elkaar op. Deze laagdrempelige, gezellige momenten zijn dé kracht van Tomorrow Mind. Elke maand komen we samen rond een bepaald thema. Dit keer is het thema relaties. En dat zien wij heel breed. Wist jij dat goede relaties hét belangrijkste in ons leven zijn? Dit werd dankzij een langdurig wetenschappelijk onderzoek in de Verenigde Staten ontdekt. De nadruk ligt op 'goede' relaties, want van slechte relaties wordt niemand gelukkig! Zit jij in een moeilijke relatie? (met ouders, partner, vrienden) Kom dan zeker langs. Geniet tijdens de babbel van een kopje koffie, thee en een gezonde hapje.

Ben je niet zeker of een praatavond iets voor jou is?

Wees gerust, niemand hoeft iets te delen wat hij niet wil. Je hoeft zelfs niets te zeggen. Kijk even de kat uit de boom en luister wat de anderen zeggen. Waarschijnlijk kan jij ergens over meepraten en voor je het beseft zit je mee te babbelen.

EXTRA: gratis informatiemap met tips & advies voor thuis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Tomorrow Mind
Vrouweneekhoekstraat 119, 9100 Sint-Niklaas
vrijdag 7 december 2018 van 19:30 tot 21:30
Persoon en relaties
€ 5.0 Basistarief: 5,00 €
vzw Tomorrow Mind
info@tomorrowmind.be