Programmeren in JavaScript, HTML en CSS met CodeFever in Sint-Niklaas - E-Riders 3 (12-15 jaar)

UiT met kids
In level 3 van de e-Riders verdiepen we onze kennis van HTML, CSS en JavaScript. Daarvoor gaan we eerst een nieuwe website maken. Zo frissen we ineens alles op van HTML & CSS. Hier zijn we natuurlijk niet te lang mee bezig: er moet nog genoeg tijd overblijven om ons te verdiepen in JavaScript! Dat doen we door verschillende eigen games en handige tools te embedden in die nieuwe website. ... Uitgebreide informatie
In level 3 van de e-Riders verdiepen we onze kennis van HTML, CSS en JavaScript.

Daarvoor gaan we eerst een nieuwe website maken. Zo frissen we ineens alles op van HTML & CSS.
Hier zijn we natuurlijk niet te lang mee bezig: er moet nog genoeg tijd overblijven om ons te verdiepen in JavaScript!

Dat doen we door verschillende eigen games en handige tools te embedden in die nieuwe website. Daarvoor gaan we een aantal concepten in JavaScript verder inoefenen en aanleren:

willekeurige getallen, pop-ups tonen in je website,
arrays,... en nog veel meer!

Voor deze reeks is voorkennis nodig. Je kind moet minstens de volgende concepten beheersen: decompositie, sequentie, iteraties (3 lussen), conditionele logica, signalen, variabelen, methodes en parameters, lijsten, coördinaten, negatieve getallen en scrolling. Voorkennis van JavaScript, HTML en CSS is noodzakelijk.

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Is je kind jonger dan 14? Dan krijg je een fiscaal attest van 13,70 euro per les. Per reeks van 10 lessen maakt dat een totaal fiscaal voordeel van 137 euro.

Wil je liever alles online doen op eigen tempo? Check dan onze online lesreeksen in zelfstudie met 90 euro korting. Opgelet: hiervoor is geen fiscaal voordeel beschikbaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Forum Da Vinci
Parklaan 89, 9100 Sint-Niklaas
Van 26 februari 2022 tot 4 juni 2022 (za van 11:00 tot 12:30,
Computer en techniek
€ 250.0 Basistarief: 250,00 €
CodeFever VZW