Quinn Bachand's Brishen // concert i.s.m. Djangofolllies

Quinn Bachand viel op 11-jarige leeftijd al op omwille van zijn groot talent op de akoestische gitaar. Nu 10 jaar en vele onderscheidingen later werkt hij vooral zijn liefde voor de gipsy jazz, swing en manouche verder uit. In het kader van Djangofolllies 2019 zal hij toeren met Reuben Wier; zijn vaste “sidekick” (ritmegitaar & zang); en Eric Vanderbilt-Mathews (saxofoon). Eenmalig voor deze ... Uitgebreide informatie
Quinn Bachand viel op 11-jarige leeftijd al op omwille van zijn groot talent op de akoestische gitaar. Nu 10 jaar en vele onderscheidingen later werkt hij vooral zijn liefde voor de gipsy jazz, swing en manouche verder uit. In het kader van Djangofolllies 2019 zal hij toeren met Reuben Wier; zijn vaste “sidekick” (ritmegitaar & zang); en Eric Vanderbilt-Mathews (saxofoon). Eenmalig voor deze concertreeks wordt Brishen uitgebreid met Gwen Cresens (accordeon) en Ben Faes (contrabas).

Quinn Bachand’s Brishen kent geen grenzen, waardoor zij het muzikale landschap voorgoed veranderen. Brishen kneedt de magie van Django Reinhardt & anderen tot een onvergetelijke muzikale ervaring. De samenwerking met Gwen Cresens en Ben Faes kan die grenzen alleen nog maar verleggen!

“Brishen is een wonderlijke, creatieve en onderhoudende tour de force van Canada’s meest besproken jonge gitarist”
(Tim Readman, Penguin Eggs Magazine)

Met:

Quinn Bachand: akoestische gitaar
Ruben Weir: ritmegitaar en zang
Eric Vanderbilt-Mathews: saxofoon
Gwen Cresens: accordeon
Ben Faes: contrabas


Inkom leden € 10 / niet-leden € 13
Graag reserveren via de link hieronder of de reserveerknop op onze website www.tey.be/programma

vrijdag 18 januari - 21u
Deuren open om 20u

Bron: UiTinVlaanderen.be

't Ey
Koutermolenstraat 6 B, 9111 Belsele
vrijdag 18 januari 2019 van 21:00 tot 23:00
Jazz en blues
€ 13.0 Basistarief: 13,00 €; Lid van Muziekclub 't Ey: 10,00 €
info@tey.be
Fax: 03 772 11 93
Muziekclub 't Ey
www.tey.be