Reflecties - Gabriëlla Cleuren

‘Follow her evolution on her inside and outside world’ Zoals iemand zijn leven neerpent in een dagboek zo schildert Gabriëlla Cleuren dag na dag wat ze voelt, waarneemt, denkt en droomt. Dat is de basis van haar kunst: het samenvoegen van wat ze voelt en denkt met fragmenten van geheugen en delen van de werkelijkheid. In haar eigen beeldtaal, kleurrijk en wild, vervlecht ze haar innerlijke ... Uitgebreide informatie
‘Follow her evolution on her inside and outside world’
Zoals iemand zijn leven neerpent in een dagboek zo schildert Gabriëlla Cleuren dag na dag wat ze voelt, waarneemt, denkt en droomt. Dat is de basis van haar kunst: het samenvoegen van wat ze voelt en denkt met fragmenten van geheugen en delen van de werkelijkheid.
In haar eigen beeldtaal, kleurrijk en wild, vervlecht ze haar innerlijke wereld met die van de buitenwereld. Zij is verwonderd over alles wat in haar nabije omgeving leeft.
Maar ze kijkt veel verder. In haar schilderijen en installaties komen ook de grote wereldthema’s van deze tijd aan bod.
Met vele kleurrijke verftoetsen dompelt ze de toeschouwer onder in haar innerlijke wereld met een blik naar de buitenwereld.

Agenda:
-Opgepast! Deze rondleiding werd geannuleerd:
Zondag 28 juni om 14.30u: Rondleiding met Gabriëlla Cleuren

Bron: UiTinVlaanderen.be

SteM Sint-Niklaas - afdeling De Salons
stationsstraat 85, 9100 Sint-Niklaas
Van 14 juni 2020 tot 9 augustus 2020
Grafiek
€ 2.0 Basistarief: 2,00 €; kortingen: 1,50 €; kinderen t.e.m. 12 jaar, museumkaarthouders, MuseumPASShouder, lerarenkaart: 0,00 €
stedelijkemusea@sint-niklaas.be
Fax: 037783450