Schots & Scheef

De wereld van Ciska en Lies bestaat uit tafels. Tafels om mee te bouwen, tafels om in te wonen en om je achter te verstoppen. De tafels staan echter scheef. Al puzzelend zoeken Ciska en Lies naar evenwicht. Dan vormen de tafels torens, dus gaan Ciska en Lies aan het klauteren. Over de tafels en over elkaar, als op een groot klimrek. Schots en scheef is een pittige danstheatervoorstelling De ... Uitgebreide informatie
De wereld van Ciska en Lies bestaat uit tafels. Tafels om mee te bouwen, tafels om in te wonen en om je achter te verstoppen. De tafels staan echter scheef. Al puzzelend zoeken Ciska en Lies naar evenwicht.

Dan vormen de tafels torens, dus gaan Ciska en Lies aan het klauteren. Over de tafels en over elkaar, als op een groot klimrek.


Schots en scheef is een pittige danstheatervoorstelling

De wereld van Ciska en Lies bestaat uit tafels. Tafels om mee te bouwen, tafels om in te wonen en om je achter te verstoppen. De tafels staan echter scheef. Al puzzelend zoeken Ciska en Lies naar evenwicht. Voor de tafels en voor zichzelf.

Dan vormen de tafels torens, dus gaan Ciska en Lies aan het klauteren. Over de tafels en over elkaar, als op een groot klimrek.


Schots en scheef is een pittige en woordeloze danstheatervoorstelling waarin tafels torens worden en nog zoveel meer!


Aan het eind van de voorstelling mag het publiek ook zelf op verkenning, op en onder de tafels.


 
cc Sint-Niklaas - Stadsschouwburg
Paul Snoekstraat 1, 9100 Sint-Niklaas
woensdag 14 maart 2018om 15:00
Moderne dans
€ 9.0 +65: 9.00 €; -26: 9.00 €; abo: 9.00 €; -16: 7.00 €; standaardtarief: 9.00 €
info@ccsint-niklaas.be
Fax: 03 778 33 66
cc sint-niklaas
Bestel tickets
Telefoon: 03 778 33 66