Sint-Niklase huiskamerquiz

Gratis
Heb je zin in een plezante avond samen met vrienden, familie of buren en dat volledig coronaproof? Wil je je kennis eens uittesten? Schrijf je dan vòòr 21/01/2021 in voor de Sint-Niklase huiskamerquiz die doorgaat op zaterdag 30 januari om 19u30. De Sint-Niklase huiskamerquiz wordt in jouw woonkamer gepresenteerd live op je smartphone, tablet, smartTV of computer. Stijn Van de Voorde (van ... Uitgebreide informatie
Heb je zin in een plezante avond samen met vrienden, familie of buren en dat volledig coronaproof? Wil je je kennis eens uittesten? Schrijf je dan vòòr 21/01/2021 in voor de Sint-Niklase huiskamerquiz die doorgaat op zaterdag 30 januari om 19u30.

De Sint-Niklase huiskamerquiz wordt in jouw woonkamer gepresenteerd live op je smartphone, tablet, smartTV of computer. Stijn Van de Voorde (van Studio Brussel, live DJ, maar vooral trotse Sint-Niklazenaar) zal de quiz presenteren met de nodige humor, intermezzo’s en uiteraard ook een boel vragen gelinkt aan Sint Niklaas. Je hoeft geen ervaren quizzer te zijn om toch een leuke avond te beleven!

Om hieraan te kunnen deelnemen, hebt u twee toestellen nodig met toegang tot het internet.

Inschrijven voor de huiskamerquiz kan via het inschrijvingsformulier.

De Sint-Niklase huiskamerquiz is een organisatie van Stad Sint-Niklaas in samenwerking met Working Class Heroes.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Online event
Online event, 9100 Sint-Niklaas
zaterdag 30 januari 2021 van 00:00 tot 23:59
gratis Basistarief: 0,00 €
Stad Sint-Niklaas