Sonderlich en Zonen (8+)

Sonderlich en Zonen vertelt de fantastische familiegeschiedenis van een clan bohemiens, op zoek naar een eigen plek. Deze voorstelling wordt gespeeld i het Rode Kruis Centrum, op een handgeknoopt muzikaal tapijt vol klezmer-balkan-muziek. Na de voorstelling kan je nog kennis maken met het centrum. Hier is ’t begonnen, meer dan 100 jaren terug. Hierbinnen, op dit eigenste plekske, onder uw ... Uitgebreide informatie
Sonderlich en Zonen vertelt de fantastische familiegeschiedenis van een clan bohemiens, op zoek naar een eigen plek. Deze voorstelling wordt gespeeld i het Rode Kruis Centrum, op een handgeknoopt muzikaal tapijt vol klezmer-balkan-muziek. Na de voorstelling kan je nog kennis maken met het centrum.


Hier is ’t begonnen, meer dan 100 jaren terug. Hierbinnen, op dit eigenste plekske, onder uw voeten. Doe de deur dicht en zet uw oren open want we gaan ’t u vertellen, precies zoals ’t gebeurd is.


‘Sonderlich’ noemden ze hem, met de ‘s’ van scheert-u-weg, stank-voor-dank en suikerbrood-op-sjabbat.’Sonderlich’, zo noemden ze hem, ons vader.


Kruipt maar dicht tegen elkaar en warmt u aan zijn verhaal. Een verhaal van hier tot ginder en terug, vol zelf gepookt vuur en met de geur van ongedesemd koekebrood. Ge zult het niet geloven, net als iedereen voor u, en toch. Toch is ’t precies zo gebeurd, erewoord, op het hoofd van ‘Sonderlich’, ons vader.


Sonderlich en Zonen vertelt de fantastische familiegeschiedenis van een clan bohemiens, op zoek naar een eigen plek. Deze voorstelling wordt gespeeld op bijzondere locaties, op een handgeknoopt muzikaal tapijt vol klezmer-balkan-muziek.
cc Sint-Niklaas - Rode Kruis Opvangcentrum
Kasteelstraat 8, 9100 Sint-Niklaas
woensdag 13 februari 2019om 15:00
Tekst en muziektheater
€ 9.0 Basistarief: € 9,00; Standaardtarief: € 9,00; +65: € 9,00; -26: € 9,00; Abo 5 extra: € 9,00; Abo 10 extra: € 9,00; -16: € 7,00
info@ccsint-niklaas.be
Fax: 03 778 33 66
cc sint-niklaas
Bestel tickets
Telefoon: 03 778 33 66