Speelhuis Huppel

Gratis
Speelhuis Huppel verwelkomt kinderen van 0 tot en met 4 jaar vergezeld van hun ouders, grootouders of andere opvoedingsverantwoordelijke. Samen met hun (groot)ouders gaan de kinderen op ontdekking in de ruimte. Kinderen leggen leuke contacten met andere kinderen en hun ouders. Ze ontdekken samen het speelgoed en leren samen spelen. Hebben de kinderen even genoeg van het spelen, dan kunnen ze ... Uitgebreide informatie
Speelhuis Huppel verwelkomt kinderen van 0 tot en met 4 jaar vergezeld van hun ouders, grootouders of andere opvoedingsverantwoordelijke.

Samen met hun (groot)ouders gaan de kinderen op ontdekking in de ruimte. Kinderen leggen leuke contacten met andere kinderen en hun ouders. Ze ontdekken samen het speelgoed en leren samen spelen. Hebben de kinderen even genoeg van het spelen, dan kunnen ze aan tafel een stukje fruit of een koekje eten.

Huppel is een plaats waar je als ouder in een ongedwongen sfeer andere ouders kan ontmoeten met een tasje koffie of thee. Zij kunnen een babbeltje en (opvoedings)ervaringen uitwisselen. Alles is aanwezig om er een gezellige namiddag van te maken.

Tijdens de openingsuren kom je langs en blijf je zo lang je wil. Je wordt onthaald door een medewerker. Huppel is gratis en je hoeft je niet in te schrijven of te reserveren.
Voor sluitingsdagen : zie website.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Huis van het kind
Kazernestraat 35, 9100 Sint-Niklaas
Van 6 augustus 2019 tot 30 juni 2020 (di van 13:30 tot 16:30,
gratis Basistarief: 0,00 €
speelhuis.huppel@sint-niklaas.be
Fax: 03 778 37 00