Speurtocht met digitale spionagetools in Genk

Dromen je kinderen van een echte schattenjacht na het lezen van Geronimo Stilton? Willen ze echte spionagetools gebruiken en geheimschrift ontcijferen tijdens hun vakantie? Wil je deze droom graag waarmaken maar ben je tijdens de vakantie meer toe aan slapen en lezen op je iPhone in een warm bad, dan is de Super Secret box ideaal voor jou! Super Secret is een interactieve en kant-en klaar ... Uitgebreide informatie
Dromen je kinderen van een echte schattenjacht na het lezen van Geronimo Stilton? Willen ze echte spionagetools gebruiken en geheimschrift ontcijferen tijdens hun vakantie?
Wil je deze droom graag waarmaken maar ben je tijdens de vakantie meer toe aan slapen en lezen op je iPhone in een warm bad, dan is de Super Secret box ideaal voor jou!

Super Secret is een interactieve en kant-en klaar speurtocht voor kinderen. Een ideaal product voor ouders of begeleiders die op zoek zijn naar actieve en originele activiteit om te spelen in de vakantie.
De kinderen worden superdetectives voor een dag en helpen de dader op te sporen van een grote diamantroof. Om erachter te komen wie de dief is, hebben ze een detectivegadget: de Super Secret app, een iPhone of Android app met handige spionagetools. Hiermee luisteren ze de dader af en ontcijferen ze geheime boodschappen. Via Facebook Messenger nemen ze contact op met commissaris Maurits van het GOK en het speurwerk kan beginnen!
ZOMERKORTING: speciaal voor de zomervakantie kan je op dasbox.be 40 % korting krijgen. Koop een Super Secret box voor 35,4 Euro in plaats van 59 Euro. Gebruik hiervoor de kortingscode ZOMERSECRET. Deze korting is enkel geldig van 15 juni tot 31 augustus 2018 in de webshop van dasbox.be en dus niet in de winkels waar dit spel verkocht wordt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Romain De Vidtspark
Parklaan , 9100 Sint-Niklaas
€ 35.4 Basistarief: 35,40 €
info@dasbox.be
Fax: 0485858586
Das Box
info@dasbox.be
Telefoon: 0485858586