Stads oriëntatieloop Sint-Niklaas

Lopen of wandelen in Sint-Niklaas wordt boeiender wanneer je een omloop aflegt tussen controlepunten die op een kaart zijn aangeduid. Er worden controlepunten voorzien met een baken (onbemande oranje/witte driehoeken) die op de kaart aangegeven zijn met een cirkel. Registreren doe je bij de bakens met de elektronische badge (emit). Na aankomst wordt de emit uitgelezen via de computer. Je ... Uitgebreide informatie
Lopen of wandelen in Sint-Niklaas wordt boeiender wanneer je een omloop aflegt tussen controlepunten die op een kaart zijn aangeduid.
Er worden controlepunten voorzien met een baken (onbemande oranje/witte driehoeken) die op de kaart aangegeven zijn met een cirkel.
Registreren doe je bij de bakens met de elektronische badge (emit). Na aankomst wordt de emit uitgelezen via de computer. Je ontvangt dan een overzicht van je wedstrijd: totaaltijd, tussentijden etc.
De omloop is niet afgebakend, je beslist zelf over de routekeuze. De moeilijkheid en lengte van de omlopen hangt af van het niveau en de leeftijdscategorie.
De winnaar is diegene die alle controlepunten in de kortste tijd heeft geregistreerd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

OLV Presentatie
Spoorweglaan , 9100 Sint-Niklaas
zondag 14 april 2019 van 10:00 tot 12:00
€ 6.0 Basistarief: 6,00 €