Studio ORKA - Pied de Poule

Een kleermakerszaak. Hier worden alle plooien gladgestreken, gaten toegedekt en als je met een knoop in je maag zit, lost de kleermaker het op. Buiten raast de stad en draait de wereld door. Af en toe klopt er iemand aan. Voor een retouche of ‘iets op maat, als dat gaat’? In een wereld vol gladgestreken en rimpelloze schoonheid toont Studio ORKA hoe voor sommige mensen geen enkel pak wil ... Uitgebreide informatie
Een kleermakerszaak. Hier worden alle plooien gladgestreken, gaten toegedekt en als je met een knoop in je maag zit, lost de kleermaker het op. Buiten raast de stad en draait de wereld door. Af en toe klopt er iemand aan. Voor een retouche of ‘iets op maat, als dat gaat’?

In een wereld vol gladgestreken en rimpelloze schoonheid toont Studio ORKA hoe voor sommige mensen geen enkel pak wil passen. Omdat ze worstelen met hun lijf en wie ze willen zijn. Een verhaal over hoe een schijnbaar perfecte buitenkant schuurt met een ongelukkige binnenkant.

"Het is die magische, troostvolle ruimte tussen wonde en wonder die Studio Orka zo ontroerend goed ­beheerst.
Met ‘Pied de poule’ bewijzen het gezelschap en zijn acteurs andermaal hoe feilloos ze tussen schalkse humor en diepmenselijk drama kunnen balanceren.”

Bron: UiTinVlaanderen.be

Sint-Nicolaasplein
Vlakbij Grote Markt , 9100 Sint-Niklaas
do 14 oktober 2021 van 20:00 tot 21:00 za 16 oktober 2021 van 15:00 tot 16:00 za 16 oktober 2021 van 20:00 tot 21:00 zo 17 oktober 2021 van 15:00 tot 16:00
Persoon en relaties
CC Sint-Niklaas