Tekenen is leuk - VM

Marc De Vos gaat jullie vier dagen lang op weg zetten om op een leuke en verstaanbare wijze dieren te tekenen. Naar aanleiding van de uitgave van de eerste boeken van de achtdelige reeks over het tekenen van dieren met behulp van een sjabloon, gaat Marc De Vos vier dagen lang jullie op weg zetten om op een leuke en verstaanbare wijze dieren te tekenen. De bedoeling is dat jullie één van de ... Uitgebreide informatie
Marc De Vos gaat jullie vier dagen lang op weg zetten om op een leuke en verstaanbare wijze dieren te tekenen.

Naar aanleiding van de uitgave van de eerste boeken van de achtdelige reeks over het tekenen van dieren met behulp van een sjabloon, gaat Marc De Vos vier dagen lang jullie op weg zetten om op een leuke en verstaanbare wijze dieren te tekenen.
De bedoeling is dat jullie één van de belangrijkste inzichten in de wereld van het tekenen leren verwerven en dat is om gebruik te maken van een basisvorm.
Dit geeft jouw tekening houvast en stelt jou in staat om jouw figuren beter te vormen. Eens je dit inzicht verworven hebt zal je jouw tekenen erop zien vooruitgaan. 
We gaan ook op groot formaat werken tijdens deze workshop.
Zeker de moeite waard!
Vrije ateliers Sint-Niklaas
Rode Kruisstraat 25, 9100 Sint-Niklaas
Van 15 februari 2021 tot 19 februari 2021(ma van 9:00 tot 12:00,di van 9:00 tot 12:00,wo van 9:00 tot 12:00,do van 9:00 tot 12:00,vr van 9:00 tot 12:00,za gesloten,zo gesloten)
Creativiteit
€ 60.0 Basistarief: € 60,00
Vrije Ateliers Sint-Niklaas
Bestel tickets