Thibo Moreels - Color is my Religion

Gratis
Thibo Moreels (°1986) is een jonge kunstenaar uit Tielt. Hij schildert, tekent en herschept bestaande sculpturen tot nieuwe beelden die thuishoren in zijn eigen kleurrijk universum. De sculpturen zijn te zien online en in de Nylonfabrik te Sint-Niklaas van 9-21 december. Op weekdagen van 9-17u en op zaterdag van 10-12u. In zijn reeks "Color is my religion" gebruikt de kunstenaar bestaande ... Uitgebreide informatie
Thibo Moreels (°1986) is een jonge kunstenaar uit Tielt. Hij schildert, tekent en herschept bestaande sculpturen tot nieuwe beelden die thuishoren in zijn eigen kleurrijk universum.

De sculpturen zijn te zien online en in de Nylonfabrik te Sint-Niklaas van 9-21 december. Op weekdagen van 9-17u en op zaterdag van 10-12u.

In zijn reeks "Color is my religion" gebruikt de kunstenaar bestaande beelden die hij vindt in tweedehands- of kringloopwinkels. Met explosieve kleuren en in nieuwe materialen laat hij het origineel beeld en de link naar een religieus verleden helemaal verdwijnen. De klassieke "Maria met kind" onder een glazen stolp die op grootmoeder's kast te vinden was, wordt een eyecatcher met een humoristische kwinkslag. Thibo Moreels wil hiermee onze huidige religieuze beleving in vraag stellen.

We exposeren online (zie link) 16 beelden waarvan de prijzen variëren tussen 25€ en 650€. Elke dag posten we een beeld en de verkoopprijs op instagram @bernice_art

First come first served!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Nylonfabrik
Lindenstraat 90b, 9100 Sint-Niklaas
Van ma 9 december 2019 00:00 tot za 21 december 2019 23:59
Beeldhouwkunst
gratis Basistarief: 0,00 €
Bernice
jamie@bernice.be