VOLZET - Mantelzorgbijeenkomst: stress en burnout als mantelzorger voorkomen

Gratis
Als mantelzorger sta je vaak onder druk. Je neemt als het ware vanzelfsprekend de zorg op voor je zieke partner, kind met een handicap, of moeder of vader die een dagje ouder wordt. Veel mantelzorgers combineren dit met huishoudelijke taken, een professionele loopbaan, het eigen gezin. Dit brengt niet alleen veel verantwoordelijkheden met zich mee, maar ook je eigen tijdsbesteding en ... Uitgebreide informatie
Als mantelzorger sta je vaak onder druk. Je neemt als het ware vanzelfsprekend de zorg op voor je zieke partner, kind met een handicap, of moeder of vader die een dagje ouder wordt. Veel mantelzorgers combineren dit met huishoudelijke taken, een professionele loopbaan, het eigen gezin. Dit brengt niet alleen veel verantwoordelijkheden met zich mee, maar ook je eigen tijdsbesteding en veerkracht worden soms stevig onder druk gezet.

Soms wil je het zo goed doen voor de persoon voor wie je zorgt, dat het risico erin zit dat je jezelf voorbij loopt. Oververmoeidheid en eventueel ook een burn-out kunnen dan op de loer liggen.

Tijdens deze infosessie worden er handvaten aangereikt om de veerkracht van de mantelzorgers te verhogen.

inschrijven is verplicht
deelnameprijs: 3 euro (koffie en versnapering inbegrepen)

Bron: UiTinVlaanderen.be

LDC Den Aftrap
Gerdapark 14, 9100 Sint-Niklaas
dinsdag 20 oktober 2020 van 14:00 tot 16:00
gratis Basistarief: 0,00 €
Fax: 09 267 53 53, oostvlaanderen@samana.be
mijn.samana.be/admin#/structures/deta...
Telefoon: 09 267 53 53