Vrije Ateliers vieren Chinees Nieuwjaar!

Na een groot succes en in de traditie van Thomas’ leermeester Si Gingcong organiseren wij dit jaar voor de 3de keer ‘Chinees Nieuwjaar’. Dit jaar zullen wij u terug een aanbod geven van diverse aspecten van de Chinese cultuur, met o.a. traditionele dans, taiji en Shaolin ... Beste vrienden, cursisten en liefhebbers, het Chinees nieuwjaar is terug in aantocht! Sinds 2 jaar heeft ‘Gezondheid ... Uitgebreide informatie
Na een groot succes en in de traditie van Thomas’ leermeester Si Gingcong organiseren wij dit jaar voor de 3de keer ‘Chinees Nieuwjaar’. Dit jaar zullen wij u terug een aanbod geven van diverse aspecten van de Chinese cultuur, met o.a. traditionele dans, taiji en Shaolin ...

Beste vrienden, cursisten en liefhebbers, het Chinees nieuwjaar is terug in aantocht!
Sinds 2 jaar heeft ‘Gezondheid Brengt Geluk’ de traditie overgenomen van hun meester in taiji quan, meester Si Gingcong, om elk jaar in de periode rond het Chinees nieuwjaar hun liefde voor taiji en Chinese cultuur aan de buitenwereld te tonen.
Dit gebeurde de afgelopen jaren met een ongelofelijk groeiend succes aan toeschouwers, maar ook aan deelnemers. ‘Gezondheid Brengt Geluk’ probeert dan ook elk jaar het aanbod uit te breiden om je een goede indruk te geven van de Chinese cultuur. Vooral maar niet alleen in krijgskunsten, ook in tal van andere facetten, zoals muziek, dans, thee en kalligrafie.
In 2019 begint het Chinese jaar 4716, dit is het jaar van het zwijn. Het zwijn is één van de betrouwbaarste tekens van de dierenriem, dat intelligent, verdraagzaam en gezellig is. De perfecte combo voor een leuk feest!
Heb je nog nooit van ‘Shaolin kungfu’ of ‘Taijiquan’ gehoord of ben je er een grote liefhebber van, hou je van Chinese cultuur of wil je gewoon eens een kijkje komen nemen?
In ieder geval ben je van harte welkom om dit hartverwarmend gebeuren met Shaolin Kungfu en Taijiquan demonstraties, Chinese theeceremonies, Chinese traditionele muziek, kennismaking met authentiek Chinees eten ... bij te wonen.
Wegens de grote populariteit vorig jaar hebben wij er dit jaar voor gekozen om onze viering op een andere locatie te laten doorgaan, waar meer ruimte is, namelijk de Broederschool te Sint-Niklaas.

Flyers en affiches met gedetailleerd programma en gegevens zullen nog verspreid worden.
1. Vrije Ateliers Sint-Niklaas
Rode Kruisstraat 25, 9100 Sint-Niklaas
zondag 10 februari 2019om 14:00
Zingeving, filosofie en religie
€ 10.0 Basisprijs: € 10,00
Vrije Ateliers Sint-Niklaas