Walter Bruneel // Eygalerij mei en juni

Gratis
Walter heeft een achtergrond in animatiefilm en illustratie, met cartoonwerk en strip incluis. Hij werkte lang met traditionele media, maar is uiteindelijk volledig overgeschakeld naar digitaal. Op zijn Wacom Cintiq tekentablet tovert hij foto- tot magisch realistische beelden tevoorschijn. Inspiratiebronnen zijn het magische en mythologische, met nadruk op een evenwicht tussen licht en ... Uitgebreide informatie
Walter heeft een achtergrond in animatiefilm en illustratie, met cartoonwerk en strip incluis. Hij werkte lang met traditionele media, maar is uiteindelijk volledig overgeschakeld naar digitaal. Op zijn Wacom Cintiq tekentablet tovert hij foto- tot magisch realistische beelden tevoorschijn. Inspiratiebronnen zijn het magische en mythologische, met nadruk op een evenwicht tussen licht en donker.

Een eerste serie abstracte werken, rond energie en bewustzijn, zijn gebundeld in een kijkboek met de naam "Portal Art". Nieuwe reeksen omvatten o.a. op blues geïnspireerde werken (de Crossroads-serie), spirits, engelen en de kracht van totemdieren.

Naast zijn creatief werk geeft Walter al meer dan 25 jaar lezingen en les in energiewerk, de Tree of Life, WMT (Westerse Mysterie Traditie) en de Uitgebreide Violette Vlam.

Meer weten? Neem dan zeker eens een kijkje op www.walterbruneelart.rocks

Hij stelt tentoon tijdens mei en juni.

Als je graag op je gemak de tentoonstelling wil bezichtigen, maak dan een afspraak via telefoon of mail. De toegang is gratis. De werken zijn vanzelfsprekend ook te bekijken voor bezoekers van een concert of ander evenement.

Bron: UiTinVlaanderen.be

't Ey
Koutermolenstraat 6 B, 9111 Belsele
Van vr 10 mei 2019 10:00 tot zo 30 juni 2019 18:00
Schilderkunst
gratis Basistarief: 0,00 €
info@tey.be
Fax: 03 772 11 93
Muziekclub 't Ey