Wandel- en fotozoektocht Sint-Niklaas

De zevende editie van de wandel- en fotozoektocht van Odos vzw. Sint-Niklaas, de stad met het grootste marktplein van België, bekend van sinterklaas en luchtballonnen, verwelkomt ons dit jaar met open armen. Naast de wat moeilijkere vragen voor volwassenen is er ook opnieuw een zoektocht speciaal voor de kinderen. Zij kunnen volop meezoeken naar foto’s, zelf creatief zijn en spelletjes spelen. ... Uitgebreide informatie
De zevende editie van de wandel- en fotozoektocht van Odos vzw. Sint-Niklaas, de stad met het grootste marktplein van België, bekend van sinterklaas en luchtballonnen, verwelkomt ons dit jaar met open armen.

Naast de wat moeilijkere vragen voor volwassenen is er ook opnieuw een zoektocht speciaal voor de kinderen. Zij kunnen volop meezoeken naar foto’s, zelf creatief zijn en spelletjes spelen.

Tijdens de wandeling van ongeveer 4 kilometer kan je de antwoorden vinden op 10 vragen en 32 fotovragen.

Een fijne, veilige activiteit met het gezin of vrienden.

De drie beste deelnemers winnen een waardebon van Standaard boekhandel, van respectievelijk 50, 40 en 30 euro. Voor twee winnende kinderen is er een waardebon van Dreamland van 20 euro.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Grote Markt Sint-Niklaas
Grote Markt , 9100 Sint-Niklaas
Van di 1 juni 2021 00:00 tot do 30 september 2021 23:59
€ 7.0 Basistarief: 7,00 €
info@odos.be
Fax: 0485375346
Odos vzw