Werk van 'Anton Van Steelandt - LANG NIET GEZIEN - Illustraties en andere maaksels

Gratis
Illustraties en andere maaksels van Anton Van SteelandtVan zaterdag 30 oktober t.e.m. zaterdag 18 december In Lang Niet Gezien geeft de Gentse illustrator en vormgever Anton Van Steelandt een beknopt overzicht van zijn grafisch werk tussen 2010 en 2021. Van redactionele illustraties, schetsen tot afficheontwerpen en 3D-beeldjes. Zijn werk neemt je mee naar strakke, levendige werelden gevuld ... Uitgebreide informatie
Illustraties en andere maaksels van Anton Van SteelandtVan zaterdag 30 oktober t.e.m. zaterdag 18 december
In Lang Niet Gezien geeft de Gentse illustrator en vormgever Anton Van Steelandt een beknopt overzicht van zijn grafisch werk tussen 2010 en 2021. Van redactionele illustraties, schetsen tot afficheontwerpen en 3D-beeldjes. Zijn werk neemt je mee naar strakke, levendige werelden gevuld met vreemde figuren, absurde situaties en tot de verbeelding sprekende omgeving.
Anton volgde van 2006 tot 2010 de opleiding Illustratie in de Gentse campus van LUCA School of Arts, onder het waakzaam oog van bekende illustratoren als Gerda Dendooven, Goele Dewanckel en Ever Meulen. In 2010 studeerde hij af als Master in Beeldende Kunsten, binnen de afstudeerrichting Vrije Kunsten. Gedurende de jaren die hierop volgde werkte hij ondermeer voor Humo-tekenaar Ever Meulen en het tijdschrift Knack Trends.
Sinds 2012 is Anton ook actief als docent Audiovisule & Beeldende Kunsten binnen het deeltijds kunstonderwijs, waar hij voornamelijk kinderen en jongeren begeleidt op vlak van de digitale beeldende kunsten en de kunst van het stripverhaal.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Vrije ateliers Sint-Niklaas
Rode Kruisstraat 25, 9100 Sint-Niklaas
Strips
gratis Basistarief: 0,00 €
Vrije Ateliers