Werken met klei - NM

Om carnaval in de verf te zetten, organiseren we een maskerworkshop waarbij jij je personage kiest en wij je helpen om er de gewenste gezichtsuitdrukking aan te geven. Braziliaans carnavalmasker in klei. In Brazilië is carnaval een heuse manier om zich uit te drukken. Er zijn gemaskerde dansen, optochten en ludieke betogingen. Dit feest is het grootste en bekendste evenement van het land en ... Uitgebreide informatie
Om carnaval in de verf te zetten, organiseren we een maskerworkshop waarbij jij je personage kiest en wij je helpen om er de gewenste gezichtsuitdrukking aan te geven.

Braziliaans carnavalmasker in klei.
In Brazilië is carnaval een heuse manier om zich uit te drukken. Er zijn gemaskerde dansen, optochten en ludieke betogingen.
Dit feest is het grootste en bekendste evenement van het land en brengt alle sociale klassen, generaties, geslachten en huidskleuren samen. Carnaval symboliseert de vrijheid en de eenheid van het volk en zorgt ervoor dat iedereen even kan zijn wat hij of zij wil zijn.
Om dit feest in de verf te zetten, organiseren we een maskerworkshop waarbij jij je personage kiest en wij je helpen om er de gewenste gezichtsuitdrukking aan te geven. Zo laat je de wereld zien dat de mens een gevoelig wezen is en dat emoties niet verborgen moeten worden.
Emoties observeren helpt ons net om empathie te krijgen voor de anderen! Viva o Carnaval!
Vrije ateliers Sint-Niklaas
Rode Kruisstraat 25, 9100 Sint-Niklaas
Van 26 juli 2021 tot 30 juli 2021(ma van 14:00 tot 17:00,di van 14:00 tot 17:00,wo van 14:00 tot 17:00,do van 14:00 tot 17:00,vr van 14:00 tot 17:00,za gesloten,zo gesloten)
Creativiteit
€ 60.0 Basistarief: € 60,00
Vrije Ateliers Sint-Niklaas
Bestel tickets