Wintereditie jaarmarkt en lekker lokaal

Gratis
Traditioneel dingen houders van labeurpaarden, warmbloedpaarden en pony’s er mee naar een geldprijs. De dieren worden door een jury gekeurd, maar iedereen is van harte welkom om die namiddag meer dan 120 paarden te komen bewonderen. Naast de dieren, ontdek je op de Grote Markt het brede aanbod van ‘Lekker Lokaal’-producten: smakelijke lekkernijen met liefde gemaakt door Sint-Niklase ... Uitgebreide informatie
Traditioneel dingen houders van labeurpaarden, warmbloedpaarden en pony’s er mee naar een geldprijs. De dieren worden door een jury gekeurd, maar iedereen is van harte welkom om die namiddag meer dan 120 paarden te komen bewonderen.

Naast de dieren, ontdek je op de Grote Markt het brede aanbod van ‘Lekker Lokaal’-producten: smakelijke lekkernijen met liefde gemaakt door Sint-Niklase landbouwers of lokale handelaars. Kuier gezellig rond langs de kraampjes, proef het zoete Waasland of koop de lekkerste producten ter plaatse aan om thuis nog verder te genieten.

Ook voor de kleinsten wordt het een onvergetelijke namiddag. Een foto achter het stuur van een imposante tractor? Gegrimeerd worden in je favoriete boerderijdier? Er valt van alles te beleven tijdens de jaarmarkt. Neem zeker een duik in onze hooiberg, op zoek naar de figuurlijke naald. Wie weet ga je wel naar huis met één van de hoofdprijzen.

Kortom, de ideale woensdagnamiddaguitstap met kinderen en kleinkinderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Grote Markt Sint-Niklaas
Grote Markt , 9100 Sint-Niklaas
woensdag 1 december 2021 van 13:00 tot 17:00
Landbouw en platteland
gratis Basistarief: 0,00 €
mobiliteit@sint-niklaas.be
Fax: 03 778 32 50