WIPCOOP - #makesomeroom

In het seizoen 2021-2022 presenteren we werk van artiesten in een specifieke formule: #makesomeroom. We maken ruimte voor nieuwe makers die mee de toekomst van ons kunstenveld zullen bepalen en verrassen het publiek met fris werk. Welke artiesten tijdens #makesomeroom aantreden, is nog even afwachten. Zodra de namen bekend zijn, lees je het verrassend programma hier. Deze artiesten selecteren ... Uitgebreide informatie
In het seizoen 2021-2022 presenteren we werk van artiesten in een specifieke formule: #makesomeroom. We maken ruimte voor nieuwe makers die mee de toekomst van ons kunstenveld zullen bepalen en verrassen het publiek met fris werk. Welke artiesten tijdens #makesomeroom aantreden, is nog even afwachten. Zodra de namen bekend zijn, lees je het verrassend programma hier.

Deze artiesten selecteren we uit het netwerk van WIPCOOP, een project van Mestizo Arts Platform. WIPCOOP is een all year round-parcours waar artiesten vanaf een pril idee of concept over Work In Progress tot tussentijdse toonmomenten en afgewerkte voorstellingen ruimte krijgen om zich over een of meerdere jaren te ontwikkelen.

Noteer alvast deze datum en maak kennis met artiesten die zich ontwikkelen binnen onze stedelijke weefsels, zich voeden met uiteenlopende invloeden en zo nieuwe verhalen en artistieke talen introduceren in onze podiumkunsten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Stadsschouwburg
Paul Snoekstraat 1, 9100 Sint-Niklaas
zaterdag 19 februari 2022 van 00:00 tot 01:00
Kunst en kunsteducatie
CC Sint-Niklaas