Yin Yoga

Yin Yoga is een heerlijke rustgevende vorm van yoga, die we allemaal kunnen gebruiken na een Vinyasa Yoga, of gewoon als alleenstaande les. In Yin Yoga gaan we dieperliggende weefsels bewerken, zoals de gewrichten, ligamenten, botten, pezen en bindweefsels. Tijdens de les is het vooral de bedoeling om de spieren zoveel mogelijk te laten rusten en om volledige overgave in elke pose te bekomen. ... Uitgebreide informatie
Yin Yoga is een heerlijke rustgevende vorm van yoga, die we allemaal kunnen gebruiken na een Vinyasa Yoga, of gewoon als alleenstaande les. In Yin Yoga gaan we dieperliggende weefsels bewerken, zoals de gewrichten, ligamenten, botten, pezen en bindweefsels. Tijdens de les is het vooral de bedoeling om de spieren zoveel mogelijk te laten rusten en om volledige overgave in elke pose te bekomen. We worden hiervan leniger, rustiger en gelukkiger en onderliggende blokkades, zowel fysiek als emotioneel kunnen loskomen. Tijdens deze les werken we ook met een bewuste ademhaling, dat is en blijft de basis van alle yogavormen!

De lessen Yin Yoga gaan door op dinsdag- en zaterdagvoormiddag van 11:15 tot 12:15 uur en op donderdagavond van 20:15 tot 21:15 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Stepping Stones
Koutermolenstraat 12, 9111 Belsele (Sint-Niklaas)
Van 10 april 2018 tot 29 juni 2019
Gezondheid en welness
€ 12.0 Basistarief: 12,00 €