Zwangerschapsyoga (vroege avondreeks)

Deze reeks zwangerschapsyoga helpt je om vitaliteit, draagkracht en veerkracht doorheen je zwangerschap op te bouwen. Je krijgt een inleiding tot veilige zwangerschapsyogaoefeningen zodat je je beter in je vel kunt voelen tijdens de zwangerschap en die zwangerschapskwaaltjes helpen verminderen. Tevens biedt deze reeks je de gelegenheid om de transformerende tijd van zwangerschap en bevalling ... Uitgebreide informatie
Deze reeks zwangerschapsyoga helpt je om vitaliteit, draagkracht en veerkracht doorheen je zwangerschap op te bouwen. Je krijgt een inleiding tot veilige zwangerschapsyogaoefeningen zodat je je beter in je vel kunt voelen tijdens de zwangerschap en die zwangerschapskwaaltjes helpen verminderen. Tevens biedt deze reeks je de gelegenheid om de transformerende tijd van zwangerschap en bevalling te gebruiken om mindfulness, ademhalings- en massagetechnieken te leren. De lessen zijn gespekt met veel tips & trucs die nuttig zijn als voorbereiding op je bevalling.
Aan het eind van de reeks vertellen deelnemers vaak dat ze een rustigere, positievere kijk op de bevalling hebben ontwikkeld en het gevoel te hebben van “in je eigen kracht te staan”, met meer zelfvertrouwen om eigen keuzes te maken en met meer moed, vreugde en empowerment uitkijken naar de bijzondere ervaring van arbeid en bevalling.
Het scheppen van nieuw leven is iets wat je met twee doet; in verwachting zijn en geboorte geven ook. Je partner speelt hierin een onmisbare rol. Daarom bevat deze reeks 2 partnerlessen (11+18 november). Je leert in deze twee partneressen over het verloop van de bevalling en hoe je met de intensiteit van de weeën kunt omgaan. Al doende voelen jullie de weldaad en het nut van verschillende oefeningen en leert je partner hoe hij/zij je concreet kan ondersteunen tijdens de arbeidshoudingen, de ademhalings- en massagetechnieken. Zo kunnen jullie samen van deze bijzondere ervaring genieten. Daarnaast zal een vroedvrouw kort uitleg geven over de rol die de vroedvrouw kan spelen tijdens zwangerschap, arbeid/bevalling en de postpartum periode.

Mocht je een les missen, ontvang je een opname van een gelijkaardige les.

De reeks zwangerschapsyoga is een fijne aanvulling op andere prenatale consultaties of andere voorbereidingscursussen rond arbeid en bevalling bij de vroedvrouw.
Mocht je partner niet bij de partnerles aanwezig kunnen zijn, kun je de lessen ook prima alleen volgen, of ben je welkom om een andere persoon (vriendin, moeder,…) mee te brengen.
Voorkennis van yoga of mindfulness is niet vereist.
Lesdata: 7 woensdagen - > 21+ 28 okt+ 11 (partner) + 18 (partner) + 25 nov + 2+9 dec, 17u-18u30
Prijs: 105 euro. Rekening: BE30 1431 0110 3811
Locatie: Vita Nova, Parklaan 85, Sint Niklaas
Meer info: Heb je vragen of bedenkingen, neem contact op met de lesgeefster Ines Rothmann via inesrothmann@hotmail.com, 0484.900.794 of via www.lava.yoga.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Vita Nova
Parklaan 85, 9100 Sint-Niklaas
Van wo 21 oktober 2020 17:00 tot wo 9 december 2020 18:30
Gezondheid en wellness
€ 105.0 Basistarief: 105,00 €