Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is een weg naar ontspanning van lichaam en geest, vitaliteit en evenwicht. Samen bouwen we draagkracht en veerkracht doorheen je zwangerschap op. We ondersteunen je in de voorbereiding op een actieve en normale bevalling. Je krijgt een inleiding tot veilige zwangerschapsyogaoefeningen die de arbeid en het baren bevorderen. Tevens leer je andere technieken (zoals ademhaling, ... Uitgebreide informatie
Zwangerschapsyoga is een weg naar ontspanning van lichaam en geest, vitaliteit en evenwicht. Samen bouwen we draagkracht en veerkracht doorheen je zwangerschap op. We ondersteunen je in de voorbereiding op een actieve en normale bevalling.

Je krijgt een inleiding tot veilige zwangerschapsyogaoefeningen die de arbeid en het baren bevorderen. Tevens leer je andere technieken (zoals ademhaling, mindfulness, massage) die je helpen om met de intensiteit van de weeën om te gaan en de bevalling op een ontspannen, natuurlijke en bewuste manier te beleven.

Het scheppen van nieuw leven is iets wat je met twee doet; in verwachting zijn en geboorte geven ook. Je partner speelt hierin een onmisbare rol. Daarom zijn 2 lessen samen met je partner. Je partner leert hoe hij je concreet kan ondersteunen tijdens de bevalling. Zo kunnen jullie samen van deze bijzondere ervaring genieten.

We geven tevens uitleg over het verloop van de bevalling (door een vroedvrouw) en hoe je kunt omgaan met de intensiteit van de weeën.

Voorkennis van yoga is niet vereist. Deze workshop is geïnspireerd door de campagne „Normale Geboorte“ van de Vlaamse Organisatie van Vroedvrouwen.

Datum: Woensdag 17 januari t/m 14 maart 2018. Geen les tijdens schoolvakantie. 19u-20u30
2 lessen zijn samen met de partner.
Prijs: 96 euro voor de reeks. BE30 1431 0110 3811
Info & inschrijving: inesrothmann@hotmail.com
0484.900.794. www.lava-web.net

Bron: UiTinVlaanderen.be

vroedvrouwpraktijk Vita Nova
Moerlandstraat 136, 9100 Sint-Niklaas
Van 17 januari 2018 tot 14 maart 2018 (wo van 19:00 tot 20:30,
Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport
€ 84.0 Basisprijs: € 84
vita